"Mere frihed, mere ansvar, færre regler."


Frederik Gottenborg Jacobsen

"Som 22-årig er det for mig vigtigt at fokusere på Viborgs fremtid. Jeg skal leve resten af mine dage i kommunen og vil gerne sikre de bedste vilkår for mine nærmeste og jeg. Det skal være nemt at starte og drive virksomhed, der skal spares på overflødigt bureaukrati og borgeren skal i fokus, frem for kommunen. Kun på denne måde kan vi sikre en bedre velfærd og et bedre liv for kommunens borgere."

Med mine 22 år og en baggrund som HHX-uddannet og værnepligtig er jeg ikke en gennemsnitlig spidskandidat. Jeg bor i Vinkel med min kæreste og læser til finansøkonom i Silkeborg. Min fritid bruges i Viborgs naturområder, hvor jeg nyder at gå på jagt og selvfølgelig også i Viborgs dejlige byliv.


Følg Frederik på FacebookLene Foged

"Der mangler lederskab, ansvar og konsekvens inden for det offentlige sundhedsvæsen, og det er patienterne, de ansatte og i sidste ende skatteborgerne der betaler prisen. 2 millioner danskere har i dag en privat sundhedsforsikring i et forsøg på at sikre en hurtigere og bedre behandling på f.eks. privathospitaler - forsikringer der ikke burde være nødvendige i et velfærdssamfund, hvor man i forvejen betaler verdens højeste skatter." 

Jeg har været liberal så længe jeg kan huske og det skyldes dels, at jeg vægter personlig frihed, integritet og plads til initiativ og begejstring utrolig højt.

25 års erhvervserfaringer i private virksomheder har givet mig indsigt i alle de fordele, der er ved konkurrence, nemlig fokus på fornyelse, høj kvalitet, effektivitet, og den bedst mulige service. Alle værdier, der i langt højere grad bør prioriteres i offentlig ledelse og kultur.

Følg Lene på Facebook

Svend Stein Olsen

"Jeg vil kæmpe for ungdommen. Vi unge er trods alt fremtiden for Danmark. En af mine vigtigste mærkesager er at unge skal kunne stå på egne ben. Jeg ser alt for mange medstuderende bruge deres SU på øl, vodka og Red Bull i de første 2 uger af måneden og hører resten af måneden brok om at de ikke har flere penge - Helt ærligt så tag dog et arbejde!"


Som studerende på Viborg Katedralskole ved jeg om nogen hvilke udfordringer man står over for som ung. I min fritid bruger jeg en stor del af min tid i en række foreninger i Viborg og for at holde energien oppe suppleres min dagskost ofte af en 1/2L Monster. Desuden knokler jeg løs for Bilka, hvor jeg kun akkurat lige undgår at tjene så meget at jeg skal betale min SU tilbage. 

Følg Svend på Facebook